Flimmer

din lokale medieleverandør i Havdrup

Bestil pakke med valgfrie kanaler

Vores TV-leverandør, Yousee, tilbyder pakker med valgfrie tv-kanaler. Oven i Grundpakken (mindste pakken) kan Flimmer medlemmer tilføje en mellem- eller fuldpakke med valgfrie tv-kanaler.

Valgfrie tv-kanaler betyder i praksis, at du bestemmer selv, hvilke kanaler du ønsker i de 2 største tv-pakker. Altså ud over de faste kanaler, som findes i Grundpakken. De valgfrie tv-kanaler kan udskiftes hver måned, hvis du har lyst. Uden at det koster ekstra.

Afhængig af om du har mellem- eller fuldpakke, kan du udover de 25 faste kanaler i grundpakken, vælge 10 eller 36 personlige kanaler blandt 100 mulige. Du kan således vælge kanaler i mellempakken, som tidligere kun var i fuldpakken.

Prisen for din tv-pakke er uændret og du kan ændre dine kanaler via dit login hos YouSee én gang om måneden.

Godt at vide

De valgfrie tv-kanaler sendes kodet. Derfor behøves enten en YouSee Tv-boks eller YouSee kort og kortlæser (CA-modul). Kortlæseren koster 299 kr., og første YouSee kort medfølger uden beregning. Man skal bruge en boks eller kortlæser til hvert tv, hvor man ønsker at se sine valgfrie tv-kanaler.

Fakta om valgfrie tv-kanaler
  • En pakke med valgfrie tv-kanaler betyder, at man frit kan udskifte valgfrie tv-kanaler afhængigt af, hvilken Bland Selv-pakke, der vælges
  • Med en Bland Selv-pakke kan man se sine kanaler, når og hvor man vil på både mobil, tablet og pc.
  • Kanalerne i den obligatoriske Grundpakke kan ikke udskiftes. De er fortsat ukodede og kan derfor ses på alle fjernsyn uden kort eller boks
  • Sådan skifter du dine valgfrie kanaler hver måned >>

Gebyr ved pakkeskift til valgfrie TV-kanaler
TV med valgfrie pakker er et digitalt produkt, der er bygget oven på Grundpakken. Det betyder at du skal bruge et programkort og en kortlæser for at se de tv-kanaler, der er valgt i valgfrie pakken. Hvis du har i forvejen mellem- eller fuldpakke, skal der foretages filterskift (400 kr.) til Grundpakken. Ændringer er uændret i forhold til gældende regler for pakkeskift. Flimmer opkræver også gebyr ved pakkeskift i nedadgående retning.

Sådan foregår bestilling af pakke med valgfrie kanaler 
  • Medlem afgiver bestilling på valgfrie kanaler, via yousee.dk. Hvis medlemmet allerede har YouSee Login afgives bestilling via ”Mit YouSee”.
  • Før medlemmet kan begynde at vælge tv-kanaler skal man give YouSee fuldmagt til at bestille skift af tv-pakke hos foreningen.
  • YouSee sender ordrebeskrivelse og foreningen gennemfører medlemmets bestilling.
  • YouSee sender login og kundenummer samt kvittering på bestilling til medlem.
  • Medlemet modtager en email, når det er muligt vælge sine tv-kanaler på yousee.dk.
  • Nu kan medlemmet vælge sine valgfrie tv-kanaler og skifte dem ud hver måned  – uden at det koster ekstra.

Se oversigt over valgfrie kanaler udover grundpakken >>

Kanaler i grundpakke
De faste kanaler, som du har via Flimmer og kan se på alle tv i alle rum.

yousee grundpakke

Tv kanaler i grundpakken

Bland-selv-pakke

admin • 28. januar 2018


Previous Post

Next Post

%d bloggers like this: