Flimmer

din lokale medieleverandør i Havdrup

Flimmer Tv kanalændringer

Den årlige kanalomlægning

Omlægningen sker den 12. februar, startende kl. 01.00 og forventes slut kl. 10.00.

Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network
Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra “MTV”, “Comedy Central”, “TV Land” og “Channel 5”. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Ny tv- og streamingkanal Xee:
Fokus på serier og underholdning
Den 20. januar får du en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee.
Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee’s Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af ‘The Walking Dead’. Kanalen byder også på ‘Family Guy’ og ‘Suits’, dramaserier som ‘Proven Innocent’ og ‘The Passage’ og den helt nye komedieserie ‘Sunday’, der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge
Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee’s Fuldpakke
Hard du Fuldpakken (Tillægspakke) får du “Viasat Golf” og “Discovery Science” som nye kanaler i din tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne “Nat Geo People” og “TNT” er lukket.

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv kanaler
“C More Golf”, “Discovery Showcase” og “Discovery World” er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen
Samme dag som vi udfører kanalomlægningen, ændrer vi også på kanalrækkefølgen.

Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee.

admin • 8. januar 2019


Previous Post

Next Post

%d bloggers like this: