Flimmernet

din lokale medieleverandør i Havdrup

Det sker i din tv-pakke 2022

Info fra foreningens TV-partner, YouSee, i forbindelse med ændringer pr. 1. januar:

Den årlige Flimmernet kanalomlægning foregår denne gang over en kort periode, hvor der formodentlig for en del medlemmer bliver behov for at lave en manuel kanalsøgning på jeres tv. Som et nyt tiltag vil kommunikation om kanalændringen ske direkte på jeres tv-skærme – på de tv-kanaler, der berøres af kanalændringen.

nedenstående ændringer i YouSee’s faste tv-pakker.

• Nye kanaler i Grundpakken er TV2 NEWS og TV3 Puls
• Nye kanaler i Mellempakken er Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr
• Nye kanaler i Fuldpakken er Paramount+ Movies og Paramount+ Series
• En nyhed i Fuldpakken er også streamingtjenesten Viaplay via Viaplay-appen.

Paramount Network lukker
TV-kanalen Paramount Network lukkes ned ved udgangen af 2021. Paramount Network åbnede i 2019 som erstatning for Comedy Central, men nu er det altså slut med kanalen.

Vores TV-kanalleverandør, YouSee sender breve eller mail til Flimmernet medlemmer med Fuldpakken. I brevet modtager I information til aktivering af Viaplay-appen.

Xee bliver til See
Den 30. december skifter tv-kanalen Xee navn til See, hvilket betyder et kort ophold i sendefladen fra ca. kl. 9.45-11.00. Der vil være et skilt på kanalen, når vi laver skiftet. Flimmernet medlemmer skal ikke selv gøre noget. Ændringen vil ske automatisk.

See-kanalen vil fortsat vise prisvindende dansk egenproduceret underholdning med YouSee Originals som Sunday og 29 samt topfodbold fra Premier League og Bundesligaen. Med See, som den nye kanal, vil der fra årsskiftet også være serier fra NENT’s store katalog.

Sådan foregår kanalomlægningen 2022
For at sikre at alle kan se TV 2 NEWS og TV3 Puls allerede fra nytårsdag placeres de 2 kanaler på to midlertidige kanalpladser inden selve kanalomlægningen. Det betyder, at Flimmernet medlemmer med en Grundpakke kan se TV 2 NEWS og TV3 Puls fra 1. januar 2022.

De midlertidige kanalpladser er:
TV 2 NEWS på kanalplads 11
TV3 Puls på kanalplads 100

Kanalændring hos Flimmernet medlemmer med en tv-pakke via YouSee Tv-boksen

I perioden 4. – 7. januar opdaterer YouSee Tv-boksen. Ændringerne i tv-pakkerne sker automatisk via boksen, og der er ikke behov for kanalindstilling. Tv-boksen sikrer adgang til de nye kanaler.

I perioden 4. – 7. januar bliver ændringerne også gennemført på YouSee web- og app-tjenester: tv.yousee.dk og Tv & Film-app’en.

Kanalændring hos Flimmernet medlemmer med tv-pakke via kabel-tv-stikket og YouSee Kort

Kanalomlægningen er klar fra den 4. januar. Fra den dato kan Flimmernet medlemmer lave en kanalsøgning på tv’et og derved få de nye kanaler og korrekte kanalpladser gældende for jeres tv-pakke. Fra 4. januar vil TV 2 NEWS eksempelvis være placeret på kanalens nye kanalplads 8.

Medlemmer med et nyere tv vil automatisk få foretaget en kanalsøgning, der sikrer de nye kanaler og kanalpladser.

Hos medlemmer med et ældre tv, kan der være nødvendigt med en en manuel kanalsøgning. Fra den 11. januar og i et par uger frem, vil I kunne se et skilt på de tv-kanaler, der er ændret i forbindelse med kanalomlægningen. På skiltet er der information om, at kanalen er ændret, og at man skal genindlæse sine tv-kanaler på tv’et. På skiltet er der også henvisning til yousee.dk/kanaler med guides til manuel kanalsøgning.

Skilte vises fx på TV 2 NEWS, TV3 Puls og de fire C More-kanaler.

YouSee har varslet prisstigninger på alle deres tv-løsninger for 2022, på mellem 10 og 40 kr. Dette skyldes store prisstigninger på indholdsrettigheder. Ikke mindst sportsrettigheder. Endelig prisændringer for Flimmernet medlemmer vil blive fremlagt af bestyrelsen og vedtaget på kommende generalforsamling senest marts måned 2022.

Flimmernet • 26. december 2021


Previous Post

Next Post

%d bloggers like this: