Flimmer

din lokale medieleverandør i Havdrup

Se TV via pc, mobil og tablet

I samarbejde med YouSee tilbyder vi alle medlemmer adgang til YouSee TV.

Live-tv er en tjeneste, som giver dig adgang til at se de fleste kanaler fra din tv-pakke på pc, mobil og tablet. Adgangen til YouSee TV gælder for medlemmer i alle tre pakker.

Det kan du med YouSee TV
Med Live-tv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på pc, tablet og mobil – både ude og hjemme. Du har adgang til YouSee TV Live-tv uden det koster ekstra. Dog kræver det adgang til internettet at bruge YouSee TV Live-tv.

Sådan kommer du i gang med YouSee TV Live-tv
Gå ind på yousee.dk/opretlogin
På hjemmesiden skal du via Nem-id validering aktivere din adgang til Live-tv-tjenesten under “Jeg er foreningskunde” Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det. Du opretter et YouSee log-in samtidig med Nem-id validering, som du skal bruge ved log-in på pc, tablet og mobil

YouSee TV Live-tv kan tilgås ved download af YouSee TV app’s eller via youseeplay.dk på pc/Mac.

Læs mere om YouSee TV Live-tv
Du kan få mere information på yousee.dk/livetv– bl.a. en trinvis vejledning til hvordan du kommer i gang.

Se tv hvor som helst. Når som helst
Se al din underholdning, både flow-tv og streaming, lige hvor det passer dig. Hjemme i stuen. På farten. I hele EU. Du kan se YouSee Tv med en YouSee Tv-boks, Apple tv, Chromecast, smart tv, computer, tablet og smartphone. Du bestemmer.

Grundpakke med tv og streaming for alle
Grundpakken følger med i alle abonnementer, og med den får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. Men du får meget mere end en klassisk tv-pakke. Du får nemlig også adgang til masser af film og underholdning i verdensklasse.

TV2 Ude
Bemærk. TV 2 (hovedkanalen) kan kun ses på pc, tablet eller mobil, ved tilkøb af servicen “TV2 UDE” for 5 kr./md. Ring til YouSee -kundeservice på 70 70 41 24, hvis du ønsker af købe “TV2 UDE”.

TV2 UdeYousee Play

admin • 1. maj 2020


Previous Post

Next Post

%d bloggers like this: