Flimmer

din lokale medieleverandør i Havdrup

Se TV via pc, mobil og tablet

I samarbejde med YouSee tilbyder vi alle medlemmer adgang til YouSee Play Live-tv.

Live-tv er en tjeneste, som giver dig adgang til at se de fleste kanaler fra din tv-pakke på pc, mobil og tablet. Adgangen til YouSee Play Live-tv gælder for medlemmer i alle tre pakker.

Det kan du med YouSee Play Live-tv
Med Live-tv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på pc, tablet og mobil – både ude og hjemme. Du har adgang til YouSee Play Live-tv uden det koster ekstra. Dog kræver det adgang til internettet at bruge YouSee Play Live-tv.

Sådan kommer du i gang med YouSee Play Live-tv
Gå ind på yousee.dk/opretlogin
På hjemmesiden skal du via Nem-id validering aktivere din adgang til Live-tv-tjenesten under “Jeg er foreningskunde” Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det. Du opretter et YouSee log-in samtidig med Nem-id validering, som du skal bruge ved log-in på pc, tablet og mobil

YouSee Play Live-tv kan tilgås ved download af YouSee Play Tv & Film app’s eller via youseeplay.dk på pc/Mac.

Læs mere om YouSee Play Live-tv
Du kan få mere information på yousee.dk/livetv– bl.a. en trinvis vejledning til hvordan du kommer i gang.

TV2 Ude
Bemærk. TV 2 (hovedkanalen) kan kun ses på pc, tablet eller mobil, ved tilkøb af servicen “TV2 UDE” for 5 kr./md. Ring til YouSee -kundeservice på 70 70 41 24, hvis du ønsker af købe “TV2 UDE”.

YouSee TV-arkiv
Muligheden for at gå på opdagelse i det store tv-arkiv kræver man har mellem- eller fuldpakke. YouSee har desværre ikke rettigheder til at gemme alle tv-programmer i Tv-arkivet, ligesom det heller ikke er alle programmer, du kan starte forfra. YouSee Tv & Film app’en bruger almindelig mobildata.

TV2 UdeYousee Play

admin • 27. januar 2017


Previous Post

Next Post

%d bloggers like this: