Flimmernet

din lokale medieleverandør i Havdrup

yousee på apple tv

Stream din tv-pakke direkte fra Apple TV

Tv-boksen er for mange en naturlig del af tv-pakken. Der er dog også en del af vores medlemmer, der hellere vil bruge f.eks. Apple TV til at streame sin underholdningspakke. Derfor har vores samarbejdspartner på TV siden, YouSee endelig udviklet en app til Apple TV. YouSee har lige meddelt i dag, at de nu er klar til at lancere den efterspurgte app, som bliver tilgængelig for alle vores medlemmer i næste uge.

I september måned kommer der også en app til LG TV. Dermed får Flimmer medlemmer mulighed for selv at bestemme, om de vil have den fulde tv-oplevelse via tv-boksen eller den virtuelle oplevelse via apps.

Her et uddrag fra YouSee pressemeddelelse: ”Selvom vi streamer på livet løs, vil vi stadig gerne have den store skærmoplevelse, og vi kan se, at tv’et helt klart er den mest populære streaming-platform. Vores kunder skal kunne se tv, som det passer dem bedst, og vi har oplevet en høj efterspørgsel efter en app til Apple TV. Nu er vi klar til at lancere den efterspurgte app, som bliver tilgængelig for alle vores kunder i næste uge, og senere i september lancerer vi også en app til LG,” siger Jacob Mortensen og tilføjer, at kunderne samtidig får mulighed for selv at bestemme, om de vil have den fulde tv-oplevelse via tv-boksen eller den virtuelle oplevelse via apps.

YouSee

admin • 31. august 2018


Previous Post

Next Post

%d bloggers like this: