Flimmernet

din lokale medieleverandør i Havdrup

Alle DR kanaler på vej i HD hos YouSee

Udover at alle 6 DR-kanaler overgår til HD-kvalitet, vil kanalomlægningen øge billedkvaliteten på de 26 mest populære tv-kanaler og fikse et omdiskuteret problem med mini-preview i programguiden (EPG).

DR-kanaler i HD-kvalitet

FlatpanelsDK tog en snak med YouSee vedrørende den årlige kanalomlægning, som påbegyndes den 31. januar i Slagelse om omegn. Kanalomlægningen vil først og fremmest give plads til alle 6 DR-kanaler HD-kvalitet.

Iflg. Yousee vil kanalomlægning i Antennelaug Flimmer, Havdrup d. 17. marts.

DRs HD-kvalitet vil komme samtlige tv-kunder hos YouSee til gode. Både dem med kabel-tv og IP-tv.

”Vi får en fiberforbindelse fra DR-byen direkte til vores central på Borups Allé. Det [DR i HD, red] vil gælde både kunder på coax og IP-tv. De følger hinanden,” forklarer Lars Techen Nielsen, afdelingschef hos YouSee, til FlatpanelsDK.

Lars tilføjer, at kanalomlægningen starter den 31. januar og ruller henover landet i ugerne derefter. Omlægningen forventes afsluttet i midten af marts. Hvornår din husstand kan begynde at se alle DR-kanaler i HD-kvalitet, afhænger derfor af hvor du bor. YouSee vil senere i denne uge lægge et værktøj op på yousee.dk, som kan vise dig, hvornår kanalomlægningen berører dit område.

DRs 6 kanaler vil desuden kunne opleves i HD-kvalitet via streaming med YouSee app’en, men først efter kanalomlægningen i tv-nettet er tilendebragt. Forhåbentlig omkring marts/april.

Læs mere på flatpanels.dk 

admin • 18. januar 2017


Previous Post

Next Post

%d bloggers like this: