Flimmernet

din lokale medieleverandør i Havdrup

YouSee lancerer Netflix på tv-boksen

Den populære streamingtjeneste Netflix får fremover en kanalplads på YouSee’s nyeste tv-boks (Humax). Helt på linje med de traditionelle tv-kanaler. Og man vælger selv, hvilken kanalplads det skal være. Er man derfor YouSee-kunde med den nye TV-boks, og har et Netflix-abonnement, kan man zappe lige så hurtigt til ”House of Cards” på Netflix som til ”X-Factor” på DR1, når man skal beslutte sig for, hvad aftenens underholdning skal bestå.

Når man først har logget ind i Netflix via tv-boksen, lagres login-oplysningerne, og derfor åbner Netflix, så snart man zapper hen på kanalpladsen. Som noget andet unikt, kommer Netflix’ indhold til at ligge under tv-boksens menupunkter Film, Serier og Børn på lige fod med andet indhold fra YouSee, og dermed bliver Netflix integreret med det almindelige tv-indhold.

”Nu får vores kunder adgang til al den bedste underholdning ét sted. I den nye opsætning kan vores kunder zappe direkte fra DR eller TV 2 til Netflix, og dokumentarer, børneunderholdning, stand-up, serier og film fra Netflix bliver en integreret del af indholdet på lige fod med de traditionelle tv-kanaler. Det er en funktion, som mange af vores kunder har efterspurgt,” fortæller Jacob Mortensen, der er direktør for tv og bredbånd i YouSee.

Streaming og tv går hånd i hånd
For rigtig mange danskere er både traditionelt tv og streaming en vigtig del af den daglige underholdning.

”Det her er fremtiden for tv. Det handler ikke længere om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd og beriger hinanden. Vores rolle er at gøre kvalitetsindhold let tilgængeligt for vores kunder. Derfor er jeg rigtig glad for, at Netflix, som er danskernes foretrukne streamingtjeneste, går sammen med os om at levere indholdet på en måde, der matcher vores kunders underholdningsvaner”, siger Jacob Mortensen.

Sådan kommer du i gang
Afbryd strømmen til din tv-boks i 5 sekunder, for at få den nye opdatering.
Gå ind i Indstillinger, og vælg Kanalsortering via menu’en på din fjernbetjening.
Find Netflix, og placér den på den kanalplads, du foretrækker.
Forlad menuen, og find Netflix på den ønskede kanal.
Log ind på din Netflix-konto. Men kun første gang. Herefter husker boksen dit login.

Se Video om Netflix i TV boks

Tv-boksen kan bestilles hos YouSee’s kundeservice på 70 70 40 40, eller via yousee.dk. Boks leje er kr. 30 om måneden.

 

NetflixYouSeeYouSee TV-boks

Flimmernet • 16. marts 2017


Previous Post

Next Post